Můj nejvymazlenější výrobek

Tak jsem si tuhle listovala svým sešitem nazvaným "Rukodělné podnikání" a narazila jsem na větu "Zjistit, co je můj top výrobek". Když jsem si ji před čtyřmi lety na jednom kurzu zapisovala, byla jsem v rozpacích. Uvědomila jsem si tehdy, že vůbec netuším, který můj výrobek by mohl být "top" a vlastně ani pořádně nevím, jak to zjistit. Udělalo mi radost, že dnes jsem přece jen o kousek dál.

Z pohledu vás, zákazníků, to může být něco jiného (možná kapsička se zvířátkem na přání?), z mého pohledu je to velký penál s chlopní.

Proč?

1) Z celé mé nabídky je to jednoznačně nejsložitější věc na ušití. V penálu je našito mnoho gumiček na psací potřeby, na vyklápěcí chlopni je kapsička na pravítko nebo rozvrh. Chlopeň i "tělo" penálu je podloženo více výztuhami, na jejichž správné vrstvení a tvar jsem přicházela postupně metodou pokus-omyl. V začátcích jsem vícekrát zažila zklamání hraničící se vztekem, když jsem při poslední fázi šití stále doufala, že vyztužení bude tak akorát a po sešití všech částí byl penál někde prohnutý, látka příliš napjatá nebo naopak zvlněná. 

image image

2) Je důkladně ozkoušený dětmi, mé starší dcery používají mnou ušité penály již několik let. Jsem proto přesvědčená, že pokud si vyberete z mé nabídky, stane se věrným a praktickým společníkem i pro Vaše dítě.

3) Je originální. Když ho svému dítku pořídíte, máte jistotu, že nikdo nejen ve třídě, ale ani v celé škole nebude mít stejný. Penály zdobím nejčastěji nažehlenými zvířaty v přírodě, květinami, stromy, skalami. Mohu pro vás ale připravit jakýkoliv jiný motiv. Na kapsičku uvnitř penálu mohu na přání nažehlit jméno (případně i příjmení). 

 

Nyní mám v nabídce tyto čtyři penály (skladem, ihned k odeslání):

image image

 image image

A na závěr malá galerie dříve ušitých penálů:

image image image 

image  DSCN2206w

Děkuji vám za přečtení.

Šárka